Καλάθι

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το dirty-laundry.gr είναι ο «Δικτυακός τόπος» και το «Ηλεκτρονικό Κατάστημα» έκθεσης και διάθεσης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου, το οποίο ανήκει στην ελληνική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «DIRTY LAUNDRY ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον δ.τ. «DIRTY LAUNDRY Α.Ε.», που εδρεύει στη Νέα Φιλαδέλφεια, επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη αριθ.40-42, Τ.Κ. 14342, με Α.Φ.Μ. 996764098 Δ.Ο.Υ ΦΑΕ Αθηνών και αριθ. Γ.Ε.Μ.Η. 157637102000, όπως εκπροσωπείται νόμιμα, τηλέφωνο: 2169001178.

Οι παρόντες γενικοί όροι και προϋποθέσεις χρήσης του διαδικτυακού τόπου και αγοράς των προϊόντων/ υπηρεσιών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (εφεξής οι «Όροι Χρήσης»), καθορίζουν τους όρους και τις προϋποθέσεις περιήγησής σας στο Διαδικτυακό μας τόπο και χρήσης αυτού και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και διέπουν τη σύμβαση πώλησης που συνάπτεται μεταξύ μας για την αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους παρόντες Όρους Χρήσης και να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με αυτούς. Σε περίπτωση διαφωνίας σας με οποιονδήποτε από τους παρόντες Όρους Χρήσης, οφείλετε να μην προβείτε σε καμία ενέργεια τόσο στο διαδικτυακό τόπο μας όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας, συμπεριλαμβανομένης και της απλής περιήγησής σας σε αυτό.

Οποιαδήποτε ωστόσο ενέργειά σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας, όπως ενδεικτικά η περιήγησή σας σε αυτό, η εγγραφή σας στο newsletter της Εταιρείας ή η αγορά προϊόντων μας, λογίζεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων Χρήσης.

Η Εταιρεία δύναται να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή τους παρόντες Όρους χρήσης, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ιστότοπου.

Οι επισκέπτες/χρήστες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στους παρόντες Όρους Χρήσης.

Η χρήση του dirty-laundry.gr μετά την ως άνω αναφερόμενη τροποποίηση λογίζεται ως αποδοχή των Όρων Χρήσης, όπως αυτοί τροποποιήθηκαν.

Αποδέχεστε και συμφωνείτε ότι οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις αποτελούν την πλήρη και αποκλειστική σύμβαση μεταξύ μας σχετικά με τη χρήση της Σελίδας και αντικαθιστούν και διέπουν κάθε προηγούμενη πρόταση, σύμβαση ή άλλη επικοινωνία.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το dirty-laundry.gr δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο, τόσο όσον αφορά στην ταυτότητα του dirty-laundry.gr όσο και των παρεχόμενων απ’ αυτό υπηρεσιών υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, τα οποία δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας του παρόντος διαδικτυακού τόπου για λόγους ανωτέρας βίας.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Το ζήτημα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας αντιμετωπίζεται από την Εταιρεία ως μέγιστη προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό, η Εταιρεία δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα σας και να τηρεί τις σχετικές διατάξεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, σε συμμόρφωση με τον Γενικό Κανονισμό περί προστασίας προσωπικών δεδομένων (κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 - εφεξής Κανονισμός ή/και «GDPR») και εν γένει με το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο.

Αναλυτικά για την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας, παρακαλώ ενημερωθείτε εδώ και για την πολιτική cookies ενημερωθείτε εδώ

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ – ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ – ΣΗΜΑΤΑ

Οι διακριτικοί τίτλοι και τα εμπορικά σήματα, που εμφανίζονται στο διαδικτυακό τόπο
dirty-laundry.gr, αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της Εταιρείας.
Η Εταιρεία επιφυλάσσεται των νομίμων δικαιωμάτων της να προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες εξωδικαστικά ή ενώπιον των αρμόδιων δικαστηρίων ή άλλων αρχών κατά κάθε παραβάτη των σχετικών όρων. Το σύνολο των κειμένων, οι φωτογραφίες, τα σχέδια, τα εμπορικά και οικονομικά στοιχεία, τα προγράμματα, τα σχέδια ενδυμάτων και άλλων προϊόντων, η μορφή (layout) του dirty-laundry.gr αποτελούν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της Εταιρείας και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού και του Ευρωπαϊκού Δικαίου και των εφαρμοστέων διεθνών συμβάσεων, περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Βάση των ανωτέρω, απαγορεύεται ρητά η ολική ή μερική αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, τροποποίηση και κάθε συναφή ενέργεια πάνω στα ανωτέρω στοιχεία, χωρίς την ρητή, προηγούμενη, έγγραφη συναίνεση της Εταιρείας. Σε διαφορετική περίπτωση, οι ως άνω ενέργειες μπορεί να αποτελέσουν προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της Εταιρείας, η οποία διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει κάθε θετική και αποθετική ζημιά που έχει προκληθεί σε αυτήν σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.

 

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Σεβόμαστε την πνευματική ιδιοκτησία των άλλων. Αν πιστεύετε ότι προστατευόμενο υλικό έχει αντιγραφεί με τρόπο που συνιστά παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων, παρακαλούμε στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή έγγραφη ειδοποίηση στο Εξουσιοδοτημένο μας Αντιπρόσωπο για ειδοποιήσεις παραβιάσεων συμπεριλαμβάνοντας τα ακόλουθα: (α) αναγνωριστικό του προστατευόμενου έργου/-ων που ισχυρίζεστε ότι έχει παραβιαστεί και βεβαίωση ότι είστε ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων αυτού ή ο εξουσιοδοτημένος να ενεργεί για λογαριασμό του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων, (β) μια περιγραφή του υλικού που ισχυρίζεστε ότι παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα και τη θέση του εν λόγω υλικού στη Σελίδα και (γ) τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Ο Εξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος για ειδοποιήσεις σχετικά με αξιώσεις για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων είναι η Μαρία Φωτοπούλου του Γεωργίου, Αμαρουσίου Χαλανδρίου αρ. 26, Μαρούσι, τηλ. +30 210 6173107 email mfotopoulou@sarantisgroup.com;

Σημείωση: τα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας παρέχονται αποκλειστικά και μόνο για την ειδοποίηση της Dirty Laundry A.E. ότι προστατευόμενο υλικό μπορεί να έχει παραβιαστεί. Όλα τα άλλα αιτήματα δε θα λάβουν απάντηση μέσω αυτής της διαδικασίας και θα πρέπει να απευθυνθούν στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, μέσω αποστολής e mail  στη διεύθυνση  info@dirtylaundry.gr.

 

ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ /ΧΡΗΣΤΩΝ / ΜΕΛΩΝ

Ο επισκέπτης/χρήστης του παρόντος διαδικτυακού τόπου είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη νόμιμη χρήση αυτού και υποχρεούται να απέχει από κάθε παράνομη πράξη και καταχρηστική συμπεριφορά, καθώς και από την υιοθέτηση παράνομων πρακτικών και πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού. 

Ο επισκέπτης/χρήστης απαγορεύεται να αποστέλλει ή να εκπέμπει μέσω του dirty-laundry.gr παράνομο υλικό. Ως τέτοιο θεωρείται το υλικό εκείνο που παραβιάζει δικαιώματα τρίτων (ενδεικτικά αναφέρονται δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας και δικαιώματα απορρήτου και προστασίας προσωπικών δεδομένων) ή/και είναι ψευδές, ανακριβές, απειλητικό, υβριστικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο, δυσφημιστικό ή προτρέπει σε ποινικά κολάσιμες πράξεις.

Απαγορεύεται επίσης στους επισκέπτες/χρήστες η με οποιοδήποτε τρόπο πρόκληση βλάβης σε ανήλικα άτομα, η παραχάραξη ή άλλη αλλοίωση των αναγνωριστικών των χρηστών/μελών που έχει ως σκοπό την παραπλάνηση σχετικά με την προέλευση του περιεχομένου που μεταδίδεται μέσω του dirty-laundry.gr, η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή ή χρήση οποιουδήποτε άλλου μέσου για την εγκατάσταση οποιασδήποτε αυτόκλητης διαφήμισης ή άλλου περιεχομένου σχετικού με την προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών ή τρίτων δικτυακών τόπων, την αποστολή ανεπιθύμητων και μη προσκαλουμένων από τον λήπτη ηλεκτρονικών μηνυμάτων και οποιαδήποτε άλλη προώθηση περιεχομένου μη επιθυμητή.
Απαγορεύεται η παρενόχληση τρίτων με οποιονδήποτε τρόπο. 

Οι επισκέπτες/χρήστες συμφωνούν ότι δεν θα θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του παρόντος δικτυακού τόπου και ότι δεν θα εμποδίσουν οποιονδήποτε χρήστη να έχει πρόσβαση στον παρόντα διαδικτυακό τόπο. Η χρήση του διαδικτυακού τόπου για παράνομους σκοπούς συνεπάγεται αστικές και ποινικές κυρώσεις.
Ο επισκέπτης/χρήστης συμφωνεί και αποδέχεται ότι η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για υλικό με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, το οποίο προέρχεται από τρίτους και φιλοξενείται στο διαδικτυακό τόπο, ενώ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι η Εταιρεία ενστερνίζεται ή αποδέχεται τέτοιου είδους περιεχόμενο.

Το dirty-laundry.gr δεν ελέγχει και δεν προβαίνει σε κανένα προληπτικό έλεγχο του περιεχομένου και των πληροφοριών που δημοσιεύουν και κοινοποιούν τρίτα μέρη και δε φέρει ουδεμία ευθύνη για αυτά. Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του dirty-laundry.gr μπορεί να εκτεθεί σε περιεχόμενο προσβλητικό, ανήθικο ή παράνομο. 

Σε περίπτωση που η Εταιρεία ειδοποιηθεί ότι οποιοδήποτε περιεχόμενο προκαλεί ηθική βλάβη ή άλλη ζημία σε τρίτο πρόσωπο, διατηρεί το δικαίωμα να προβεί άμεσα στη διαγραφή του περιεχομένου αυτού και ταυτόχρονα να διακόψει τη λειτουργία του λογαριασμού του χρήστη/μέλους, ο οποίος παραβιάζει τους όρους του παρόντος. 
Το dirty-laundry.gr δηλώνει ότι θα συνεργαστεί με κάθε αστυνομική, δικαστική ή άλλη δημόσια Αρχή, έτσι ώστε να αποκαλυφθεί η ταυτότητα οποιουδήποτε χρήστη δημοσιεύει ή μεταδίδει παρόμοιο υλικό ή πληροφορίες. 

Οι επισκέπτες/χρήστες δεσμεύονται ότι τα στοιχεία τους που υποβάλλουν στο dirty-laundry.gr είναι πλήρη, ορθά και ακριβή, ότι συμμορφώνονται με τους κανόνες του Ελληνικού Δικαίου και ειδικά με τις διατάξεις της τηλεπικοινωνιακής νομοθεσίας, ότι απέχουν από κάθε παράνομη και αντίθετη προς τα χρηστά ήθη χρήση του dirty-laundry.gr και ότι δεν παραβιάζουν οποιασδήποτε φύσεως δικαιώματα τρίτων και, ιδιαίτερα, το προσωπικό απόρρητο.

Σε περίπτωση που κάποιος επισκέπτης/χρήστης προκαλέσει τεχνική βλάβη στο δικτυακό τόπο ή τα συστήματα που μεταδίδουν το δικτυακό τόπο στους επισκέπτες/χρήστες, ευθύνεται για κάθε ζημία που προκύπτει από την εν λόγω ζημία και αναλαμβάνει οποιαδήποτε δαπάνη για την αποκατάσταση της βλάβης. 

Επίσης, ο επισκέπτης/χρήστης του dirty-laundry.gr κατανοεί και αποδέχεται ότι διατηρεί την αποκλειστική ευθύνη να αποζημιώσει την Εταιρεία και τους συνεργάτες της για οποιαδήποτε νομική διαμάχη προκύψει μεταξύ αυτού και τρίτων φορέων λόγω του περιεχομένου που αυτός διαθέσει για ανάρτηση, δημοσίευση ή άλλη μεταφορά μέσω των υπηρεσιών του dirty-laundry.gr καθώς και σε περίπτωση ανακριβούς καταχώρισης στοιχείων κατά την εγγραφή του ή την ενημέρωση των στοιχείων του και γενικότερα σε περίπτωση οποιασδήποτε παραβίασης των παρόντων Όρων Χρήσης.

 

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Συμφωνείτε να μας υπερασπιστείτε, αποζημιώσετε και προστατεύσετε για οποιαδήποτε απώλεια, ζημιές ή κόστη, συμπεριλαμβανομένων των εύλογων αμοιβών δικηγόρων που προκύψουν από οποιαδήποτε αξίωση, ενέργεια ή αίτημα τρίτου μέρους προκύψει από δική σας χρήση της Σελίδας ή παραβίαση των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων. Συμφωνείτε επίσης να μας αποζημιώσετε για οποιαδήποτε απώλεια, ζημία ή κόστος, συμπεριλαμβανομένων των εύλογων αμοιβών δικηγόρων που προκύψουν από δική σας χρήση ρομπότ λογισμικού, των αραχνών, προγραμμάτων ανίχνευσης ή παρόμοιων εργαλείων συλλογής και εξόρυξης δεδομένων ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που επιβάλλει παράλογη επιβάρυνση ή φόρτο στην υποδομή μας.

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Εταιρεία συμμορφώνεται πλήρως με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα αναφορικά με την πώληση καθώς και τις διατάξεις του Ν. 2251/1994 για την Προστασία των Καταναλωτών όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Η Εταιρεία δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών του για ζημίες που τυχόν προκύψουν μέσω της χρήσης των υπηρεσιών και των περιεχομένων του dirty-laundry.gr, στην οποία προβαίνουν με δική τους πρωτοβουλία και γνώση των παρόντων όρων (εκτός των περιπτώσεων του όρου «Πολιτική Επιστροφών»).

Η Εταιρεία επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. 

Η Εταιρεία ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητάς τους.

Η Εταιρεία δεν εγγυάται ότι ο ιστότοπος ή οι εξυπηρετητές (servers), μέσω των οποίων τίθεται στη διάθεση των πελατών/χρηστών το dirty-laundry.gr, δεν περιέχουν «ιούς» ή άλλα επιζήμια προγράμματα λογισμικού και δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του dirty-laundry.gr, στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και ευθύνη (π.χ. ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά ζημία που οφείλεται σε παράνομες πράξεις τρίτων όπως υποκλοπές ή αποκρυπτογράφηση κωδικών και δεδομένων, διάδοση ιών (viruses) κατά τη διάρκεια χρήσης του διαδικτυακού τόπου ή αναπαραγωγής (download) στοιχείων του περιεχομένου του, σε προβλήματα που ενδέχεται να παρουσιασθούν κατά τη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών (π.χ. απώλεια δεδομένων κλπ).

Το dirty-laundry.gr χρησιμοποιείται ως έχει, χωρίς εγγύηση ρητή ή έμμεσα δηλωμένη και ανάλογα με τη διαθεσιμότητά του.

Η Εταιρεία καταβάλλει εύλογες προσπάθειες για τη συντήρηση και τη διαθεσιμότητα του περιεχομένου του dirty-laundry.gr. Παρ’ όλα αυτά, οι χρήστες αποδέχονται ότι η Εταιρεία δικαιούται να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα το σύνολο ή τμήμα του με ή/και χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες, δεδομένου ότι η διαθεσιμότητα μπορεί να επηρεάζεται από τον εξοπλισμό των χρηστών, από άλλα δίκτυα επικοινωνιών, από το μεγάλο αριθμό ατόμων που προσπαθούν να κάνουν χρήση του dirty-laundry.gr ταυτόχρονα ή από άλλες αιτίες.

Ως εκ τούτου, η Εταιρεία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιουδήποτε είδους ζημία (θετική, αποθετική, εξ αμελείας, ενδοσυμβατική ή άλλη) προερχόμενη από την αδυναμία πρόσβασης των χρηστών σ’ αυτό, την παύση του συνόλου ή τμημάτων αυτού, την καθυστέρηση, μη παράδοση, διακοπή ή κακή ποιότητα λήψης των υπηρεσιών του ή απώλειας του περιεχομένου τους, την ύπαρξη κάθε είδους λαθών. 

Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε να διακόψει προσωρινά ή οριστικά τη λειτουργία ολόκληρου ή τμήματός του για λόγους συντήρησης ή αναβάθμισης ή για οποιονδήποτε λόγο. 

Η Εταιρεία δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα, ότι ο δικτυακός αυτός τόπος θα είναι ασφαλής, ότι τα σφάλματα θα διορθώνονται σε αυτόν το διαδικτυακό τόπο ή ότι ο server που καθιστά διαθέσιμο το dirty-laundry.gr δεν έχει ιούς ή άλλα επιζήμια στοιχεία. 

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ (LINKS) ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 

Το dirty-laundry.gr μπορεί να περιέχει συνδέσμους (links) προς άλλους διαδικτυακούς τόπους. 

Η διασύνδεση του dirty-laundry.gr με άλλους διαδικτυακούς τόπους μέσω συνδέσμων (links) πραγματοποιείται μόνο για τη διευκόλυνση των επισκεπτών/χρηστών και προς συμπλήρωση των πληροφοριών που παρέχονται για συγκεκριμένα θέματα. 

Οι διαδικτυακοί αυτοί τόποι δε βρίσκονται υπό τον έλεγχο του dirty-laundry.gr και συνεπώς η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών τους. 
Το dirty-laundry.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση ζημία των χρηστών/επισκεπτών, που προκύπτει από την αξιοποίηση της δυνατότητας διασύνδεσης με άλλο διαδικτυακό τόπο μέσω συνδέσμων (links) ή από τη χρήση στοιχείων και πληροφοριών, που εμπεριέχονται σε κάθε παρόμοια ιστοσελίδα.

 Επομένως, για οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύψει κατά την επίσκεψη/χρήση τους, 
ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στους αντίστοιχους διαδικτυακούς τόπους και ιστοσελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια την πλήρη (αστική και ποινική) ευθύνη για την ασφάλεια, το σύννομο, την εγκυρότητα του περιεχομένου των διαδικτυακών τους τόπων και την παροχή των υπηρεσιών τους αποκλειομένης κάθε ευθύνης της Εταιρείας.

Η Εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των διαδικτυακών αυτών τόπων και των ιστοσελίδων όπου παραπέμπει ή συνδέεται κατά οποιονδήποτε τρόπο και ρητά αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης για κάθε περιεχόμενο, πολιτική προστασίας απορρήτου, ποιότητα περιεχομένου και υπηρεσιών. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για την επικοινωνία του επισκέπτη / χρήστη με τρίτους παρόχους υπηρεσιών που διαφημίζουν ή διαφημίζονται στο dirty-laundry.gr και για την οποιανδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση. 

ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 

Η Εταιρεία δεν συναλλάσσεται με ανηλίκους ούτε συλλέγει προσωπικά δεδομένα ανηλίκων, όπως αυτοί ορίζονται από την ελληνική νομοθεσία, δηλαδή ατόμων που είναι κάτω των 18 ετών. 

 

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Μπορείτε να επιλέξετε να εγγραφείτε στη Σελίδας μας, αν είστε άνω των 18 ετών. Μην εγγραφείτε αν δεν είστε άνω των 18 ετών. Αν είστε άνω των 18 ετών και κάνετε εγγραφή, θα έχετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου/όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας. Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του λογαριασμού σας, του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασής σας, καθώς και για τον περιορισμό πρόσβασης στον υπολογιστή σας. Είστε υπεύθυνοι για την τήρηση της ενημέρωσης, της πληρότητας, της ακρίβειας και της αξιοπιστίας τέτοιων πληροφοριών. Συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο του λογαριασμού, του ονόματος χρήστη ή/και του κωδικού πρόσβασής σας. Συμφωνείτε να παρέχετε μόνο πληροφορίες επικαιροποιημένες, πλήρεις, ακριβείς και αξιόπιστες. Αν έχετε πρόσβαση στη Σελίδα και τη χρησιμοποιείτε για λογαριασμό κάποιου άλλου, δηλώνετε ότι έχετε την εξουσία να δεσμεύσετε αυτό το άτομο ως το κύριο με όλους τους Όρους και τις Προϋποθέσεις που ορίζονται στο παρόν και στο βαθμό που δεν έχετε την εν λόγω εξουσία συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις και αναλαμβάνετε την ευθύνη για ζημία που προκληθεί από οποιαδήποτε εσφαλμένη χρήση της Σελίδας ή του Περιεχομένου που προκύπτει από την εν λόγω πρόσβαση ή χρήση.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε υπηρεσία και/ή να κλείσουμε λογαριασμούς με προηγούμενη ειδοποίηση αν οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις παραβιάζονται ή αποφασίσουμε, στην απόλυτα διακριτική μας ευχέρεια, ότι θα ήταν προς όφελος του dirty-laundry.gr να πράξουμε έτσι.

 

ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση. 

 

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Κατά την διάρκεια εκπτωτικών περιόδων τα εκπτωτικά κουπόνια δεν ισχύουν. 

 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στη Σελίδα, καθώς και κάθε δείγμα που ενδέχεται να παρέχουμε σε εσάς, είναι μόνο για προσωπική χρήση. Δεν δύναται να πωλείτε ή να μεταπωλείτε οποιοδήποτε από τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή τα δείγματα που αγοράζετε ή λαμβάνετε από εμάς. Διατηρούμε το δικαίωμα, κατόπιν προειδοποίησης, να ακυρώσουμε ή να μειώσουμε την ποσότητα οποιασδήποτε παραγγελίας ή την παροχή προϊόντων ή υπηρεσιών που πιστεύουμε, κατά την αποκλειστική διακριτική μας ευχέρεια, ότι μπορούν να καταλήξουν στην παραβίαση των Όρων και Προϋποθέσεών μας.

 

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

 Οι συγκεκριμένοι όροι και προϋποθέσεις καθώς και κάθε τροποποίησή τους διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο. Εάν κάποια διάταξη του παρόντος κριθεί άκυρη ή ακυρώσιμη, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται γι’ αυτό το λόγο η ισχύς των υπόλοιπων όρων. Για κάθε διαφορά που ανακύπτει από τη χρήση του dirty-laundry.gr, αρμοδιότητα έχουν τα καθ’ ύλην αρμόδια δικαστήρια των Αθηνών. Παράλληλα, έχετε δικαίωμα πρόσβασης στον Φορέα Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ODR) για τις online συναλλαγές σας, στο ακόλουθο link: http://ec.europa.eu/consumers/odr 

Για την περίπτωση διατύπωσης παραπόνου για τη διαδικτυακή αγορά σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του: customercare@dirtylaundry.gr

Ομοίως μπορείτε να παραπέμπετε διαφορές σχετικά με την πώληση προϊόντων στον ακόλουθο φορέα Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών:
Συνήγορος του Καταναλωτή
Λ. Αλεξάνδρας 144, 11471 Αθήνα
Email address: grammateia@synigoroskatanaloti.gr; Website: http://www.synigoroskatanaloti.gr
Τηλέφωνο: (+30) 2106460862

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΩ EMAIL

Συναινείτε να λαμβάνετε συμφωνίες, ειδοποιήσεις, γνωστοποιήσεις και άλλες επικοινωνίες (συλλογικά, "Ειδοποιήσεις") στις οποίες αναφέρονται οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις, ηλεκτρονικά από εμάς, μεταξύ άλλων μέσω email ή μέσω ανάρτησης ειδοποιήσεων στη Σελίδα. Συμφωνείτε ότι όλες οι ειδοποιήσεις που σας στέλνουμε ηλεκτρονικά ικανοποιούν οποιαδήποτε νομική απαίτηση ότι τέτοια επικοινωνία είναι έγγραφη. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας να λαμβάνετε Ειδοποιήσεις ηλεκτρονικά, πρέπει να μας ειδοποιήσετε για την ανάκληση της εν λόγω συναίνεσης στέλνοντάς μας email στο customercare@dirtylaundry.gr  και διακόψετε τη χρήση της παρούσας Σελίδας. Σε μια τέτοια περίπτωση, όλα τα δικαιώματα που χορηγούνται σε σας σύμφωνα με τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις, παύουν να ισχύουν αυτόματα. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να παρέχουμε τα οφέλη αυτής της Σελίδας σε οποιοδήποτε χρήστη δεν μπορεί να συναινέσει στη λήψη Ειδοποιήσεων με ηλεκτρονικά μέσα.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι η εν λόγω συναίνεση για την παραλαβή Ειδοποιήσεων είναι πλήρως ανεξάρτητη από οποιαδήποτε επιλογή μπορεί να κάνετε αναφορικά με την παραλαβή μηνυμάτων διαφημιστικού περιεχομένου. Οι επιλογές σας σε σχέση με την παραλαβή διαφημιστικών επικοινωνιών αναλύονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για κάθε διευκρίνιση σχετική με το dirty-laundry.gr οι χρήστες μπορούν να απευθύνονται καθημερινά από τις 9:30 το πρωί έως τις 17:30 το απόγευμα στο (+30) 2102821222. 
Επίσης, μπορούν να επικοινωνούν με το dirty-laundry.gr 
στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@dirtylaundry.gr καθώς και στην ταχυδρομική διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 40-42, Νέα Φιλαδέλφεια, 14342.

 

>