Καλάθι

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Α) Για πληρωμή με αντικαταβολή κατά την παράδοση στο χώρο σας δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα.
 *Η πληρωμή με αντικαταβολή ισχύει μόνο για Ελλάδα

Β) Πληρωμή μέσω Πιστωτικής / Χρεωστικής / Προπληρωμένης Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημά μας δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και DINERS.

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
Η επιλογή εξόφλησης της παραγγελίας με πιστωτική, χρεωστική ή prepaid κάρτα, ολοκληρώνεται στη σελίδα της EuroBank, σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον από την ίδια την τράπεζα, ώστε να εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων της συναλλαγής.
Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται σε καμία περίπτωση από τα συστήματα του καταστήματός μας.

Γ) Κατάθεση σε τραπεζικό Λογαριασμό - Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

DIRTY LAUNDRY A.E

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN: GR5301101500000015001027927

EUROBANK IBAN:
IBAN: GR5902601820000860201050556

ALPHA BANK IBAN:
IBAN: GR4001402990299002320005865

ΠΕΙΡΑΙΩΣ BANK IBAN:
IBAN: GR1801720840005084102404669


και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο customersupport@dirty-laundry.gr, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ως αιτιολογία καθώς και το ονοματεπώνυμό σας, ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση.
Μετά την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, θα αποσταλεί η παραγγελία σας.

Δ) PayPal: Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε την παραγγελία μέσω του PayPal λογαριασμού σας. Για να ενεργοποιήσετε την πληρωμή θα μεταφερθείτε στη σελίδα login του PayPal.
Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί την ημέρα αποστολής της παραγγελίας σας.

Ε) Ασφαλής Πληρωμή με Κάρτα, σε Τηλεφωνική Παραγγελία (Eurobank Payment Links): Για τις παραγγελίες μέσω τηλεφώνου δίνεται η επιλογή χρήσης της υπηρεσίας Eurobank Payment Link. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας είναι:

  • 1) Η μετάβαση στον εξής σύνδεσμο: Eurobank Payment Link
  • 2) Η εισαγωγή στο απαιτούμενο πεδίο της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης, η αποδοχή των όρων χρήσης, της πολιτικής προστασίας δεδομένων και της πολιτικής Cookies της Dirty Laundry A.E.
  • 3) Η επιβεβαίωση της αποδοχή σας για τη χρήση της υπηρεσίας και της γνωστοποίησης του email σας στην τράπεζα, πατώντας στον σύνδεσμο του αυτοματοποιημένου μηνύματος που θα λάβετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο από το info@dirtylaundry.gr
  • 4) Με την ολοκλήρωση των παραπάνω, και κατόπιν της συνεννόησής σας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του e-shop, θα σας αποσταλεί ένα νέο ηλεκτρονικό μήνυμα από τη συνεργαζόμενη τράπεζα, που θα σας μεταφέρει αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Eurobank. Η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.

Η DIRTY LAUNDRY AE διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει οποιαδήποτε παραγγελία για λόγους ποιοτικού ελέγχου & ασφαλείας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΟΡΩΝ

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.Η επιλογή εξόφλησης της παραγγελίας με πιστωτική, χρεωστική, prepaid κάρτα ή με την υπηρεσία Eurobank payment link, ολοκληρώνεται στη σελίδα της EuroBank, σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον από την ίδια την τράπεζα, ώστε να εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων της συναλλαγής.Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται σε καμία περίπτωση από τα συστήματα του καταστήματός μας.Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

>