Καλάθι

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη χώρα ή την περιοχή που πραγματοποιείται η αποστολή των προϊόντων. Μόλις αποσταλεί η παραγγελία σας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με τον απαραίτητο αριθμό παρακολούθησης (Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί το μήνυμα να οδηγηθεί στον φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας).

Προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε την καλύτερη και ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση ως προς την αποστολή των αγαθών τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας. Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται τις επίσημες αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

Λάβετε υπόψη ότι οι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να επηρεαστούν κατά την περίοδο των εθνικών εορτών και στην περίοδο των εκπτώσεων.

Χώρα Αποστολής

Courier

Υπηρεσία

Περιγραφή

Κόστος Μεταφορικών

Ελλάδα

ACS

Standard

ACS Standard Service (2-7 ημέρες)

5€

Ελλάδα

ACS

Standard

Παραγγελίες άνω των 60€ Standard Service (2-7 ημέρες)

Δωρεάν

Κύπρος

ACS

Standard

ACS Standard Service (3-7 ημέρες)

10€

Κύπρος

ACS

Standard

Παραγγελίες άνω των 100€ - Standard Service (3-7 ημέρες)

Δωρεάν

Ευρώπη | Zώνη 1

(Αυστρία, Βουλγαρία, Ισπανία, Κροατία, Ουγγαρία, Πολωνία,  Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Βέλγιο, Γερμανία, Ιταλία)

DHL

Standard

DHL Standard Service ( 4-9 ημέρες)

20€

Ευρώπη | Zώνη 1

(Αυστρία, Βουλγαρία, Ισπανία, Κροατία, Ουγγαρία, Πολωνία,  Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Βέλγιο, Γερμανία, Ιταλία)

DHL

Standard

Παραγγελίες άνω των 200€ - Standard Service (4-9 ημέρες)

Δωρεάν

Ευρώπη | Zώνη 2

(Ελβετία, Νορβηγία, Δανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Λετονία, Λιθουανία, Τσεχία, Πορτογαλία, Μονακό, Ολλανδία, Σουηδία, Φιλανδία)

DHL

Standard

DHL Standard Service ( 6-10 ημέρες)

25€

Ευρώπη | Zώνη 2

(Ελβετία, Νορβηγία, Δανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Λετονία, Λιθουανία, Τσεχία, Πορτογαλία, Μονακό, Ολλανδία, Σουηδία, Φιλανδία)

DHL

Standard

Παραγγελίες άνω των 250€ - DHL Standard Service ( 6-10 ημέρες)

Δωρεάν

 

Αποστολές στην Ελλάδα

Η παράδοση των παραγγελιών πραγματοποιείται εντός των επόμενων 2 - 7 εργάσιμων ημερών.

Εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης:
• Περιφέρεια Αττικής: 2-3 εργάσιμες
• Χερσαίους Προορισμούς: 2 - 5 εργάσιμες
• Νησιωτικούς Προορισμούς: 3 - 5 εργάσιμες
• Δυσπρόσιτες περιοχές έως 5 εργάσιμες ημέρες

Ενδέχεται να προκύψει πρόσθετος χρόνος, κατά την αποστολή σε νησιωτικούς προορισμούς.

Εάν το δέμα σας δεν μπορεί να παραδοθεί στη διεύθυνση αποστολής λόγω λανθασμένων στοιχείων ή/και αριθμού τηλεφώνου, το δέμα θα επιστραφεί στον αποστολέα (Dirty Laundry S.A.) με έξοδα του πελάτη.

Εάν ο παραλήπτης απουσιάζει σε όλες τις προσπάθειες παράδοσης, το δέμα σας θα κρατηθεί σε τοπικό κέντρο Courier για παραλαβή. Εάν ο πελάτης δεν παραλάβει το δέμα για οποιονδήποτε λόγο, τα προϊόντα θα επιστραφούν στον αποστολέα με έξοδα του πελάτη.

ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ Ή ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Δεσμευόμαστε την πώληση προϊόντων υψηλής ποιότητας. Για το σκοπό αυτό, εφαρμόζεται η διαδικασία ποιοτικού ελέγχου . Εάν έχετε λάβει ένα λάθος ή κατεστραμμένο προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας ώστε να προχωρήσουμε σε Δωρεάν αλλαγή με νέο, παρόμοιο προϊόν ή επιστροφή χρημάτων. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, θα είμαστε σε θέση να εκδώσουμε την πλήρη επιστροφή χρημάτων σας εντός 14 ημερών από την παραλαβή του λανθασμένου ή κατεστραμμένου προϊόντος.

Εάν λάβετε το πακέτο σας και είναι κατεστραμμένο ή/και ανοιχτό, τραβήξτε μια φωτογραφία της ζημιάς πριν ελέγξετε το περιεχόμενο μέσα. Παρακαλούμε υποβάλετε μια αξίωση μέσω του courier που χρησιμοποιήθηκε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Επικοινωνήστε μαζί μας επίσης μέσω e-mail: customersupport@dirtylaundry.gr

ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ

Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν αποτυχία ή καθυστέρηση στις παραδόσεις μας, εάν προκληθεί από γεγονότα εκτός της δικής μας υπαιτιότητας, συμπεριλαμβανομένων (που δεν περιορίζονται σε) πυρκαγιάς, πλημμύρας, κακοκαιρίας, πολέμου, τρομοκρατικής ενέργειας, ενέργειες τοπικής ή κεντρικής κυβέρνησης ή άλλων αρμόδιων αρχών.

 

Για οποιοδήποτε ζήτημα σχετικά με τα ανωτέρω παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: customersupport@dirtylaundry.gr ή τηλεφωνικά: +30 2102821222

 

>