Καλάθι

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
Για εμάς, η τέχνη και ο σχεδιασμός είναι η πηγή της έμπνευσής μας, η οποία κρύβεται πίσω από κάθε Dirty Laundry ρούχο. Η σχεδιαστική προσέγγισή μας στηρίζεται στην απλότητα, τον μινιμαλισμό & την άνετη, χαλαρή διάθεση που θα θέλαμε να προσδώσουμε μέσα από τις δημιουργίες μας, στην αντρική προσωπικότητα. Για την Dirty Laundry το αντρικό ντύσιμο αποτελεί μια έκφανση της προσωπικότητας του άνδρα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Μέσα από τις σχεδιαστικές δημιουργίες μας θα θέλαμε κι εμείς να συντελέσουμε στη διαμόρφωση αυτής της προσωπικότητας. Διότι τα Dirty Laundry ρούχα είναι τρόπος ζωής!



Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
Μια μοντέρνα, μινιμαλιστική και άνετη προσέγγιση αποτελούν τους τρεις πυλώνες της φιλοσοφίας σχεδιασμού των συλλογών μας. Κάθε ρούχο που δημιουργούμε, είναι διαχρονικό. Από τη λεπτή σχεδιαστική λεπτομέρεια της λαιμόκοψης, της μανσέτας ή της λογοτύπησης, μέχρι την επιλογή του χρωματολογίου της συλλογής, μέλημα μας είναι η μοναδικότητα του ρούχου Dirty Laundry. Οι συνεργάτες της παραγωγής μας επιλέγονται μέσα από αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης, διαθέτοντας ένα εξαιρετικό επίπεδο δεξιοτήτων, άριστο εργασιακό περιβάλλον και ένα κοινό όραμα βελτίωσης κάθε βήματος της παραγωγικής διαδικασίας, από την πρώτη ύλη έως το τελικό ένδυμα. Η επιλογή των πρώτων υλών είναι τόσο σημαντική όσο και κάθε στάδιο επεξεργασίας, μέχρι και την τελική παράδοση του ρούχου στον καταναλωτή. Τα Dirty Laundry γεννιούνται μέσα από άριστης ποιότητας βαμβακερά υφάσματα ενώ όλες οι επεξεργασίες, που καθιστούν μοναδικό το ρούχο, τηρούν τις διεθνείς πιστοποιήσεις προκειμένου το τελικό προϊόν να φέρει τη σφραγίδα της άριστης ποιότητας που είναι συνώνυμο της Dirty Laundry.



ΤΟ ΟΡΑΜΑ
Το όραμά μας είναι να:
Σχεδιάσουμε και δημιουργήσουμε μοναδικά προϊόντα με γνώμονα την ομορφιά της απλότητας, την άνεση και την ποιότητα. Με τα παραπάνω στοιχεία θέλουμε να συμβάλουμε στη διαμόρφωση προτύπων, όπου η εξωτερική εμφάνιση αντανακλά στην ήρεμη δύναμη που πρέπει να διακατέχει όλους τους ανθρώπους.
Να συμβάλουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνίας και του περιβάλλοντος που αλληλοεπιδρούμε.
Αυτό είναι το όραμα της Dirty Laundry.



>