Καλάθι

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής,
μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της.

Σε περίπτωση επιστροφής: Συμπληρώνετε το ειδικό Έντυπο Επιστροφής, που θα βρείτε μέσα στη συσκευασία, προκειμένου να μας ενημερώσετε, εφόσον επιθυμείτε, για τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση: Τατοιου 153- Μεταμόρφωση ή και δια ζώσης μόνο στο Κατάστημα Dirty Laundry Γλυφάδας, Δημ.Αγγ. Μεταξά 18.


Σε περίπτωση που ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, βασική προϋπόθεση είναι το/τα προϊόν/ντα να επιστραφούν εντός 14 ημερών, από την ημέρα ανακοίνωσης της υπαναχώρησης. 
Τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από την αρχική τους συσκευασία, σε άριστη κατάσταση, χωρίς φθορές, πλήρη και με τα σχετικά παραστατικά.

Στο Έντυπο Επιστροφής σας δίνονται οι εξής εναλλακτικές:
Αντικατάσταση: Η Εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να αντικαταστήσει το προϊόν που θα μας επιστρέψετε είτε γιατί το μέγεθος δεν είναι το κατάλληλο για εσάς, είτε γιατί επιθυμείτε άλλο κωδικό προϊόντος, είτε γιατί το προϊόν αυτό είναι ελαττωματικό.
Επιστροφή χρημάτων: H επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της ανακοίνωσης της άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης.
Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα χρήματα, αφότου παραλάβει τα προϊόντα κι ελέγξει την κατάστασή τους. 
Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της Εταιρείας μας υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.
Εξαιρούνται τα μαγιό, τα οποία για λόγους υγιεινής, δεν επιστρέφονται.
Χρέωση μεταφορικών επιστροφής:
Η επιστροφή του προϊόντος είναι ΔΩΡΕΑΝ για την πρώτη φορά, μέσω της εταιρείας ACS,
με την οποία συνεργαζόμαστε.
Σε περίπτωση αποστολής με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία, εκτός της συνεργαζόμενης ACS,
θα επιβαρυνθείτε με όλο το κόστος της επιστροφής.

Στην περίπτωση αλλαγής ή αντικατάστασης για δεύτερη ή παραπάνω φορές,
θα επιβαρύνεστε κάθε φορά με το κόστος επιστροφής (προς εμάς)
και το κόστος επαναποστολής (από εμάς προς εσάς).

Στην περίπτωση άσκησης του δικαιώματος της υπαναχώρησης, με επιστροφή χρημάτων,
τα χρήματα, θα επιστραφούν με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε η πληρωμή
(Paypal - Πιστωτική Κάρτα- Κατάθεση).
Στην περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, τα χρήματα θα κατατεθούν σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.
*Σε περιπτώσεις όπου μία παραγγελία δεν παραδίδεται στον τελικό παραλήπτη με ευθύνη ή από αμέλεια του ιδίου, το dirtylaundry.gr δε θα αποστέλλει ξανά την παραγγελία.
Στις περιπτώσεις των αποστολών με τη μέθοδο της αντικαταβολής και τις οποίες ο πελάτης από δική του ευθύνη ή αμέλεια δεν παρέλαβε και επιθυμεί να του αποσταλεί ξανά, τα έξοδα αποστολής θα ανέρχονται στα 5€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), τα οποία περιλαμβάνουν το κόστος των δύο αποστολών και της μίας επιστροφής. Η πληρωμή του συνολικού ποσού της παραγγελίας θα πραγματοποιείται μόνο μέσω κατάθεσης του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό ή πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.