Καλάθι

ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Εγγυόμαστε την ποιότητα κάθε προϊόντος Dirty Laundry. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με ένα από τα προϊόντα μας τη στιγμή που το παραλαμβάνετε ή το προϊόν είναι ελαττωματικό στα υλικά ή την κατασκευή, μπορείτε να το επιστρέψετε για επισκευή, αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Η παραπάνω εγγύηση δεν καλύπτει ζημιές που προκαλούνται από ατύχημα, ακατάλληλη φροντίδα, αμέλεια, φυσιολογική φθορά ή φυσική καταστροφή χρωμάτων και υλικών για παρατεταμένο χρόνο και χρήση.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οι εικόνες των προϊόντων στον ιστότοπο (επιτραπέζιοι υπολογιστές ή κινητές συσκευές) προορίζονται μόνο για διευκρινιστικούς σκοπούς. Παρόλο που καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή εμφάνιση των χρωμάτων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η οθόνη σας μπορεί να εμφανίσει με ακρίβεια το χρώμα των προϊόντων. Τα φυσικά προϊόντα ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς ως προς το χρώμα από αυτές τις εικόνες.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Αντικείμενα που αγοράστηκαν κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων (bazaar/ final sale) θεωρούνται τελική πώληση και δεν μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλάσσονται εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στη σελίδα του προϊόντος.

Τα είδη με την ένδειξη FINAL SALE δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή ή ανταλλαγή. Τα μαγιό επίσης θεωρούνται προϊόντα σε Τελική Έκπτωση, για λόγους υγιεινής και ως εκ τούτου δεν μπορούν να επιστραφούν ή να αντικατασταθούν.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ E-SHOP

Με την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας υπάρχει μία περίοδος υπαναχώρησης 14 ημερών, κατά την οποία έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε την παραγγελία σας.

Αυτή η περίοδος υπαναχώρησης λήγει 14 ημέρες μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Εάν έχετε παραγγείλει πολλά προϊόντα στην ίδια αγορά και παραδίδονται χωριστά, η περίοδος ξεκινά από την ημέρα που παραλάβατε το τελευταίο προϊόν.

  • • Τα προϊόντα πρέπει να μας επιστραφούν σε άριστη κατάσταση.
  • • Βεβαιωθείτε ότι όλα τα προϊόντα είναι ακριβώς όπως τα παραλάβατε, με την προϊόντική ετικέτα πάνω στο ρούχο. Εάν λείπει η ετικέτα «Παρακαλώ μην αφαιρείτε» δυστυχώς δεν μπορούμε να δεχτούμε την επιστροφή των προϊόντων.
  • • Τα παλτό και τα μπουφάν θα πρέπει να επιστρέφονται με την πλαστική σακούλα τους καθώς θεωρείται μέρος του προϊόντος.
  • • Η Dirty Laundry διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει τυχόν επιστρεφόμενα αντικείμενα που δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις. Εάν η επιστροφή σας απορριφθεί, θα ειδοποιηθείτε μέσω email ή τηλεφωνικά.
  • • Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.
  • • Σε περίπτωση επιστροφής με εταιρεία ταχυμεταφορών άλλη από την συνεργαζόμενη (ACS στην Ελλάδα), ο πελάτης επιβαρύνεται με την αντίστοιχη τιμή της εταιρείας που θα επιλέξει.
Εάν έχετε αγοράσει περισσότερα από ένα προϊόντα από εμάς, μπορείτε να επιστρέψετε ένα ή περισσότερα είδη, ακόμα κι αν αγοράστηκαν σε μία μόνο παραγγελία.
Για όλες τις επιστροφές, συμπληρώστε την κάρτα επιστροφής που συνοδεύει την αγορά σας.
Χρειάζεστε μία νέα φόρμα επιστροφής?

Πατήστε εδώ για να εκτυπώσετε μία νέα. Θυμηθείτε να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Διεύθυνση Επιστροφής:
Dirty Laundry Α.Ε
Γρ. Λαμπράκη 40-42,14342 Νέα Φιλαδέλφεια
Αττική-Ελλάδα

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο πελάτες του εξωτερικού έχετε 14 ημέρες για να μας στείλετε τα προϊόντα σας πίσω. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να προσφέρουμε δωρεάν επιστροφές για τους διεθνείς πελάτες μας, αλλά αυτό είναι κάτι που ελπίζουμε να προσφέρουμε στο μέλλον!

Για διεθνείς επιστροφές, συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα την αποστολή επιστροφής σας να έχει μια ανιχνεύσιμη υπηρεσία, ώστε να μπορεί να βρίσκεται ανά πάσα στιγμή. Λάβετε υπόψη ότι ο πελάτης πρέπει να διατηρήσει την απόδειξη της αποστολής επιστροφής μέχρι να παραληφθεί το προϊόν και να επιστραφεί τα χρήματα από την Dirty Laundry Α.Ε.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ

Οι αλλαγές που ζητούνται ηλεκτρονικά υποβάλλονται σε επεξεργασία μόνο με την παραλαβή των επιστρεφόμενων εμπορευμάτων και βασίζονται στη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων εκείνη τη στιγμή. Δεν μπορούμε να κάνουμε κράτηση ή να εγγυηθούμε το απόθεμα εκ των προτέρων. Οι αλλαγές των προϊόντων αποστέλλονται σε εσάς δωρεάν.

Εάν πραγματοποιήσατε μια ηλεκτρονική αγορά, μπορείτε επίσης να ανταλλάξετε τα προϊόντα σας στα καταστήματα Dirty Laundry σε:

  • 1. Γλυφάδα 18, Λεωφόρος Αγγέλου Μεταξά 16675
  • 2. Med. Cosmos 11ο χλμ, Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης Μουδανίων, επίπεδο 1, 57001, Θεσσαλονίκη
  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΔΩΡΩΝ

    Για να διεκπεραιώσουμε μια επιστροφή ή αλλαγή σε μια αγορά δώρου (διαδικτυακά ή σε κατάστημα), πρέπει πρώτα να εντοπίσουμε την αρχική συναλλαγή από τον αγοραστή για να επιβεβαιώσουμε την εγκυρότητά της. Αυτό μπορεί συνήθως να γίνει εύκολα με το ακριβές όνομα, τη διεύθυνση email του αγοραστή ή τον ίδιο τον αριθμό παραγγελίας.

    Λάβετε υπόψη ότι οι επιστροφές δώρου για επιστροφή χρημάτων μπορούν να εκδοθούν μόνο στον αρχικό τρόπο πληρωμής (του αγοραστή) και τυχόν διαδικτυακές αλλαγές (μόνο μέγεθος) θα αποστέλλονται από προεπιλογή στην αρχική διεύθυνση αποστολής και μέσω email τα νέα στοιχεία παρακολούθησης(tracking) στο email του αγοραστή.

    ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

    Εάν ακυρώσετε ή επιστρέψετε ένα ή περισσότερα αντικείμενα, θα λάβετε τα χρήματά σας πίσω. Αφού ελέγξουμε τα επιστρεφόμενα αγαθά, θα προχωρήσουμε σε επιστροφή χρημάτων (εξαιρουμένων των εξόδων παράδοσης).

    Η διαδικασία της επιστροφής χρημάτων θα πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών από την παραλαβή του δέματος πίσω σε εμάς. Θα σας επιστραφούν τα χρήματα με τον ίδιο τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε. Εάν επιστραφεί η πλήρης παραγγελία, η επιστροφή χρημάτων θα περιλαμβάνει τα έξοδα παράδοσης από την Dirty Laundry σε εσάς.

    PayPal - Η επιστροφή χρημάτων θα διεκπεραιωθεί μόλις η αποθήκη μας λάβει την επιστροφή σας. Το PayPal θα σας στείλει ένα ξεχωριστό email που θα το επιβεβαιώνει.

    Εάν δεν έχετε λάβει την επιβεβαίωση που να αφορά την αλλαγή των προϊόντων ή την επιστροφή χρημάτων από εμάς, παρακαλώ όπως επικοινωνήστε εδώ.

    ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ Ή ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

    Δεσμευόμαστε την πώληση προϊόντων υψηλής ποιότητας. Για το σκοπό αυτό, εφαρμόζεται η διαδικασία ποιοτικού ελέγχου . Εάν έχετε λάβει ένα λάθος ή κατεστραμμένο προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας ώστε να προχωρήσουμε σε Δωρεάν αλλαγή με νέο, παρόμοιο προϊόν ή επιστροφή χρημάτων. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, θα είμαστε σε θέση να εκδώσουμε την πλήρη επιστροφή χρημάτων σας εντός 14 ημερών από την παραλαβή του λανθασμένου ή κατεστραμμένου προϊόντος.

    Εάν λάβετε το πακέτο σας και είναι κατεστραμμένο ή/και ανοιχτό, τραβήξτε μια φωτογραφία της ζημιάς πριν ελέγξετε το περιεχόμενο μέσα. Παρακαλούμε υποβάλετε μια αξίωση μέσω του courier που χρησιμοποιήθηκε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Επικοινωνήστε μαζί μας επίσης μέσω e-mail: customersupport@dirtylaundry.gr

    ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

    Εάν πρέπει να υποβάλετε μια ενδεχόμενη διαφωνία έναντι της Dirty Laundry S.A. ή των προϊόντων μας, επισκεφθείτε το http: //ec.europa.eu/odr.


>